Main menu

Werkwijze

netjes in een doosje smaller

Extra handen en een frisse blik!

Freelance medewerker
Anna Zwarts van Buro Grip is op freelance basis beschikbaar voor projecten op het gebied van inkoop en logistiek. Samen met de opdrachtgever wordt de invulling en de duur van de werkzaamheden bepaald, en ook of er vanuit huis of op locatie gewerkt wordt.

Extra handen wanneer ú dat nodig hebt
Flexibiliteit is hierbij een kernwoord: volledige inzet wanneer het nodig is, maar als een project eerder afgerond wordt is het geen probleem de samenwerking vroeger stop te zetten.

Communicatie is het sleutelwoord
In nauwe samenspraak met de opdrachtgever analyseert Anna waar de logistieke en communicatieve problemen zitten. Zij heeft een scherpe blik voor prioriteiten en gaat dan ook meteen aan de slag om de belangrijkste dingen aan te pakken. Nadat het hele veld van de materiaalbeschikbaarheid van uw bedrijf in kaart is gebracht, gaat Anna aan de slag om de processen te optimaliseren. Daarbij zet ze haar aanzienlijke communicatieve vaardigheden in, en natuurlijk ook haar doortastende no-nonsense mentaliteit.

Altijd een stapje verder gaan
Zodra uw inkoop en logistiek weer soepel lopen, zal Anna ervoor zorgen dat de processen vastgelegd worden in een bedrijfsdraaiboek en de medewerkers trainen zodat zij in staat zijn de verbeteringen te handhaven.

Vraag een offerte aan!
Of bel eerst even 06 50916435 voor een oriënterend gesprek. De uurprijs is afhankelijk van het aantal uren van het project. Reiskosten zijn bij Buro Grip trouwens bij de prijs inbegrepen.